Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő, Látogató!

1970. óta foglalkozom kutyákkal, akkor kaptam első négylábúmat Trux-ot, a kis pásztorkutya keveréket.

Tenyésztéssel 1988-tól kezdtem el aktívan foglalkozni német juhász, és sarplaninac fajtájú kutyákkal, melyek közül több munka vizsgás és kiállítás győztes kutya is kikerült. Mindig a minőséget tartottam szem előtt, tenyészkutyáim mindig is a legmagasabb tenyésztési minősítéssel rendelkeztek, és rendelkeznek ma is. 1990-től a hobbim hivatásommá vált, mivel a rendőrségen bűnügyi (nyomozó) kutya vezetőként és bűnügyi technikusként dolgoztam.

Rendőrségi országos bajnokságokon kétszer első, és egyszer második helyet szereztem, Hajde; nevű kutyámmal, aki sok éles helyzetben helyt állt mellettem, és rengeteg bűncselekmény felgöngyölítésében segítette eredményesen a nyomozást.

A Panzió is Róla kapta a nevét, emlékül az együtt töltött szép évekért. 2002-ben nyugdíjba vonultam, de azóta is kutyákkal foglalkozom (tenyésztés, kiképzés). Kutyapanzió ötlete 2011.-ben merült fel bennem először, és 2012. júniusában meg is nyitottuk a kapukat. Célom, hogy a rám bízott kutyáknak a gazdi távollétében is a lehető legjobb körülményeket és feltételeket
biztosítsam, illetve szaktudásommal segítsem elmélyülni a kutya és gazdája harmonikus kapcsolatát.

Egész évben fogadunk, kis és nagytestű, illetve akár problémás kutyákat is. Kitűnő lehetőséget biztosítunk a tengerpart felé utazó kutya tulajdonosoknak is, mivel Panziónk Nagykanizsán, az M7- es autópályától mindössze 3 kilométeres kitérővel elérhető!

Bízom benne, hogy bemutatkozásom megnyerte tetszését és hamarosan személyesen is találkozhatunk a HAJDE Kutyapanzióban!